Masih belum surut rajuk hati.Masih bernanah sang rindu menekup diwajah hati.Tapi apakan daya kaki ini terpaksa jua melangkah meninggalkan Bumi kenyalang.Esok tetap jam 2.30 Wan akan terbang meninggalkan keluarga tercinta.Ini kali ke tiga Wan pergi untuk menduduki Ujian Makmal di UTM semarak Kuala Lumpur..Walaupun hanya seminggu Wan tetap rasa berat untuk pergi..
Selama seminggu pasti teratak ini akan bersawang pasti akan sunyi..Pasti bertukar usang..09/10/2011 - 17/09/2011..
Doakan Wan selamat sampai dan selamat pergi...Rindu kalian pasti akan terpahat dihati..
Wan tinggalkan korang dengan Pautan ini.. Klik hanya jika korang berminat.
Kali nie Wan akan kongsikan kat korang Software SAI paint Full Vesion/Portable free download k..Lepas nie leh lah korang godek godek SAI lak..Orang kata senang guna SAI dan mudah nak buat Doodle or karakter kartun yang korang suka..So bagi sesapa yang tidak mahir menggunakan Adobe Photoshop CS,Adobe Photoshop CS3,Adobe Photoshop CS5 ataupun Adobe Illustrator CS3..Korang boleh belajar guna SAI lak..Mungkin lebih mudah untuk difahami..Tool pun agak senang dan menarik..
So kalau korang nak Download..Korang klik link kat bawah nie k..File kecil je..Tak besar tak sampai 2 minit korang download..Bergantung dengan kelajuan internet korang gak..
Lepas korang klik link tersebut korang akan lihat yang macam kat bawah nie..So korang klik lah muat turun macam kat anak panah dalam gambar kat bawah nie k.
Lepas tu korang akan tunggu beberapa saat untuk meneruskan download korang tu.
Nanti korang akan dapat macam gambar kat bawah nie lak..Dan korang klik lah Muat turun fail sekarang.
Dan save dan selesai..
Selesai download korang kene extract kan file tersebut...Kalau tak leh nak exttract ..Korang download winrar dulu k..
Dan korang leh lah simpan SAI nie dalam Pendrive korang..Tak perlu install..Boleh guna terus...Klik Portable SAI
Papai.
Kemungkinan pautan untuk memuat turun applikasi ini di 4shared tergendala atau telah disekat.. Sebagai langkah kedua disini ada pautan untuk applikasi GIMP download link dibawah
(maaf atas ralat yang terjadi)
Walaupun otak terlalu dingin untuk berfikir.Wan tetap nak update Entri pagi jumaat nie..Final Projek untuk PLC masih belum disiapkan..Padahal awal bulan November dah menjadi masa untuk pertaruhkan bersama sama pelajar yang senasib dengan Wan..Bersilih ganti dengan Final Exam..Sakit kepala datang lagi..
Tak nak lah Wan mengubah suasana Happy go lucky korang pada hari nie dengan baca entri Wan yang bukan bukan..Hahaha.So apa kata teruskan dengan Tajuk Entri seperti diatas.Kita kemaskini pendapat blog kita..
Untuk pengetahuan korang Wan dah Cash out Nuffnang dan Churp Churp Wan..So jumlah pada masa sekarang tidak begitu menggalakkan Walaupun bagi Wan ia nya sangatlah hebat..Wan taw pendapat korang sememang nya "pergh gitu"..
Bagi pendapatan Nuffnang Wan..Kesemua Buffered Earning dah bertukar menjadi zombie..Makna nya dah bertukar Metered earning lah..So Wan tak de dah Buffered Earning..Buffered Wan kali nie agak sikit jumlah nya tak semua dapat capai target nak genggam RM100.++ bagi setiap satu Iklan..
Dan Syukur jugak setakat nie dah boleh kumpul setakat RM182.41..Terima kasih Nuffnang.Cukup bulan cashout lagi lah.Insya-Allah...
Churp ChurpEarning lak baru cecah RM71.00...Rasanya cecah RM100.00 Wan akan cashout lagi kot..Law tak pun tunggu Sampai beribu ribu..eehhe..Amin..Insya-Allah..Terima kasih jugak Churp Churp..
So jumlah kesemua pendapatan Wan pada bula September adalah Rm182.41 + RM71.00 = RM253.41..Jumlah yang baik setakat nie..Alhamdullillah..Semoga rezeki Wan pada Bulan Oktober nie jugak akan melimpah ruah..Alhamdulillah..Syukur pada Allah.
P/s: Allah berikan Rezeki tanpa kita duga...BErsyukur dengan apa yang ada ..Berusaha dan berdoa semoga apa yang kita usahakan mendapat balasan yang diredhai...Amin
Papai
Wan kongsi sedikit link pendapatan Wan..Sila lah klik kalau sudi..Semoga bermanfaat untuk dikongsi